www.iiiWe.com » بستر سازی پی

 صفحه شخصی غلامرضا رزمگیر   
 
نام و نام خانوادگی: غلامرضا رزمگیر
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  مهندس مشاور
شماره نظام مهندسی:  20125
تاریخ عضویت:  1389/02/06
 روزنوشت ها    
 

 بستر سازی پی بخش عمران

12
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)

با سلام خدمت همه کارشناسان محترم
تعدادی از تصاویر تهیه شده از بستر سازی پی یک مجکوعه مسکونی در استان تهران تقدیم می گردد از همه کارشناسان محترم درخواست می گردد نظرت کارشناسانه خودرا بصورت تحلیل اعلام فرمایند .
در پایان برآیند نظرات همکاران با تحلیل عملکرد سیستم ناشی از نواقص تایید شده وارائه راه کارهای رفع نقص یا تخریب وباز سازی جمع بندی می گردد.

دیگر تصاویر تهیه شده نیز در معرض قضاوت مهندسین گرامی قرار خواهد گرفت.امید است این تصاویر موجب گردد که روش های درست ومبتنی بر اصول
فنی در بستر سازی اعمال گردد..

شنبه 29 بهمن 1390 ساعت 11:58  
 نظرات    
 
مهدی حمزه زاده آذر 18:50 شنبه 29 بهمن 1390
0
 مهدی حمزه زاده آذر
ممنون از روزنوشت فنی تون.
منتظر نظرات اساتید هستم تا بهره ببرم.
(البته انشالله که مشارکت گرمی در کار باشه)
مجید صابر 21:03 شنبه 29 بهمن 1390
3
 مجید صابر
جناب آقای مهندس رزمگیر ، باسلام از جنابعالی که مشاور هستد انتظار می رفت که حداقل اطلاعات بیشتری در خصوص سازه ذکر می فرمودید ، به نظرم استفاده از خشکه چینی برای زیر سازی با توجه به وجود فضای خالی بسیار زیاد بین سنگها یکی از ضعف های عمده بود ، بقیه پس از ارسال اطلاعات کاملتر از سوی حضرتعالی .
رضا امینی 00:57 یکشنبه 30 بهمن 1390
1
 رضا امینی
با سلام
به علت وجود حفره میان سنگ ها در خشکه چینی و عدم پر نمودن آن با مصالح مناسب، احتمال نشست اضافی در اثر بارهای روسازه بسیار زیاد است. از این رو این گونه خشکه چینی توصیه نمی شود.
البته خاک بستر با توجه اثرات تیغه لودر بر روی ترانشه ها و ظاهر آنها در عکس بنظر مقاوم میاید
با این حال بررسی بیشتر خاک محل و نحوه اجرای بتن مگر با توجه به نوع سازه توصیه می گردد.
م افتخاری 08:57 یکشنبه 30 بهمن 1390
1
 م افتخاری
متاسفانه یکی از اشتباهات متداول استفاده از سنگ چینی با سنگ لاشه و نهایتاً پوشش مختصر آن با یک لایه بتن ضعیف به ضخامت حداکثر 10 سانتیمتر است که نمیتواند بستر مناسبی برای پی یک ساختمان باشد .
البته استفاده از سنگ لاشه مستغرق در بتن با ضخامت مناسب میتواند راه مناسبتری نسبت به دتایل فوق باشد.
رضوان اله محرابی 14:54 یکشنبه 30 بهمن 1390
1
 رضوان اله محرابی
به نظر بنده اگر خشکه چینی طبق نشریه شماره 90 سازمان برنامه و بودجه و به صورت اصولی و برای یک ساختمان نهایتا تا سه طبقه انجام بشه مشکلی ایجاد نمی کنه .
سید ابراهیم موسوی نژاد 17:58 یکشنبه 30 بهمن 1390
1
 سید ابراهیم موسوی نژاد
جالب بود مهندس
غلامرضا رزمگیر 01:19 دوشنبه 1 اسفند 1390
0
 غلامرضا  رزمگیر
ساختمان 5 طبقه واسکلت فلزی با قاب خمشی ودیواربرشی بتنی است
مائده علیشاهی 14:20 سه شنبه 2 اسفند 1390
0
 مائده علیشاهی
پست خوبی بود...اما مشارکت در امور تخصصی مثل همیشه پایین!!!!!!!!!!!فقط 5نظریه!!!!
خسرو کندی 13:18 آدینه 26 اسفند 1390
0
 خسرو کندی
می بایست لایه خاک طبیعی تا رسیدن به بستر طبیعی برداشته شود، اگر لازم باشد خاک در لایه های 10 تا 15 سانتیمتری آبپاشی و متراکم شود، در صورت نیاز به سنگ چینی سنگ ها باید در بتن غرق شوند.
با توجه به عکس ها لایه بتن مگر یا نظافتی بسیار ضعیف است (بهتر است بگوییم ملات ریزی شده)همچنین بستر زیر مگر نیز بسیار سست است.برای یک ساختمان پنج طبقه وحشتناک است.در تهران این نوع ساخت و ساز زیاد دور از انتظار نیست ، با توجه به رفت و آمد زیاد به شهرداری منطقه دو دقیقا جنب شهرداری ساختمان پنج طبقه ای را دیدم که با اتصالات مفصلی بدون اجرای بادبند نما سازی را انجام نمود و تکمیل شد.
سیدمحمدحسین حسینی 23:31 آدینه 2 تیر 1391
0
 سیدمحمدحسین حسینی
صدرحمت به گابیون بندی حداقل یه لایه ملات میریختند خوب میشد.من فقط به تخریب راضی میشم ولی اگه بشه روی سنگهاشاتکریت بشه ویک لایه مش کار بشه شاید جواب بده ماتویکی ازمدارس مقاوم سازی درایلام باایجادیک پوسته بتنی ازشاتکریت ومش استفاده کردیم که بنظرخوبه
علی حسن اقایی کشکولی 20:14 پنجشنبه 7 شهریور 1392
0
 علی حسن اقایی کشکولی
سه مجتمع مسکن مهر دیده ام که یکی رو بیشنهاد ساخت و مرحله ارایه قیمت به یکی از دوستان بودن و من هم همراه دوستم وسوال میکردم از مصالح که متوجه شدم کارفرما برایش فقط ساخته شدن مهمه نه نوع مصالح شاید هم بنده خدا اطلاعی از نوع مصالح نداشت(کارفرما) وفقط وفقط ساخته شدن را میدید
علی حسن اقایی کشکولی 22:58 پنجشنبه 7 شهریور 1392
0
 علی حسن اقایی کشکولی
جناب اقای مهندس حسینی خونه خیلی از ما ها روی همین کابیون ها اسکلت شان افراشته شده اند من خودم در واحدی هستم که مثلا یک انبوه ساز معتبر فارس وکهکیلویه وبویراحمد ساخته اما تنها جای ان که کمی اصولی هست کابینت اشبزخانه که خودم ساختم وشیر سینک ظرفشویی که انهم خودم خرج کردم .اجراهای زیادی از مسکن مهر الخصوص در شیراز هست که کارفرما فقط می خاست یک ساختمان بیاد بالا ومهم نبود نوع مصالح که در نقشه هم تعیین نشده بود مثلا نما تا برسه به اجزاء سازه که مدفون یا غیره نمایان هستند. مجری مقصر نیست مسکن ارزان قیمت حاصلش این کابیون بندی میشه الخصوص که سرعت ساخت هم بالا بوده وتنهامزیت قرار بود مثلا مسکن ارزان قیمت بدهند به مردم که انهم نشد من تصاویری از مجتمع های شیراز دارم که بزارم تو سایت خیلی ها از خنده روده بر میشن واین تصاویر مثلا بستر در مقایسه با عکس های من شاهکار محسوب خواهد شد
علی حسن اقایی کشکولی 23:14 پنجشنبه 7 شهریور 1392
0
 علی حسن اقایی کشکولی
از جناب مهندس برای نشان دادن این عکس که نمونه ای واضح از صنعت ساختمان سازی مملکت ماست که درسالهای اخیر به صنعتی سازی هم متمایل شده جالب توجه همکاران وبسیار مهم به جهت اطلاع رسانی هستند این نوع تصاویر جنبه اموزشی الخصوص برای کسانی که میخواهند استخدام شوند عالیه و روش ساخت رو در عمل میبینند وبا کتاب درسی ومقررات ملی اشتباه نمی کنند.
عباس غفاری 18:40 یکشنبه 10 شهریور 1392
0
 عباس غفاری
با سلام
1-مطمئنا کنترل مکانیک خاک انجام نشده یا حداقل لحاظ نشده
2-در حین خاکبرداری به علت عدم کنترل بیش از رقوم مورد نیاز برای سطح زیر مگر خاکبرداری شده
3-باز هم به علت عدم کنترل درعملیات خاکبرداری سطح ترازی برای پی ایجاد نشده
4-برای رفع ایراداهای ناشی از ردیفهای 2و3 از خاک دستی و لاشه سنگ ان هم به شکل غیر اصولی استفاده شده (قوز بالای قوز)
5-در کل فقدان مدیریت اجرا ونداشتن دید هزینه فایده از بعد فنی عامل اصلی چنین شاهککاری است!
در حالی که هزینه استفاده از یک ترازیاب ساده واپراتور مربوطه نه فقط در صد کوچکی از هزینه های زیر میزی جهت تایید چنین کاری بود(شامل هزینه های تحکیم اصولی پی هم میشود) بلکه اساسا چنین معضلی وجود نداشت و ساکنان اینده ان می توانستند شبها بدون صداهای ناشی از نشست سازه سر به بالین بگذارند.
علی حسن اقایی کشکولی 01:48 سه شنبه 12 شهریور 1392
0
 علی حسن اقایی کشکولی
جناب غفاری من فکر میکنم این عکس اینقدر مشکل داره که هدف مهندس که این عکس رو اینجا به بحث کذاشتن بحث وتحلیل فنی نیست زیرا تمام این مثلا بستر برای هدفی که ساخته ساخته شده حتی اکر مقررات و نشریه های مختلف را مد نظر نیاوریم و به یک استاد بنای سفت کار نشان دهیم از خنده روده بر میشود در این مثلا سازه ابداً موارد فنی رعایت نشده و حتی مقاومت برای کف سازی عابرین رو هم به نظرم نمیتونسته تحمل کنه این یک طنز ساختمانی بیش نیست و هدف ارایه ان به نظرم بیان واقعیت در ساخت و ساز مملکت ماست در این عکس حداقل ها که ملات باشه به حد لازم مصرف نشده خنده اور که ازمایشکاه یا مسایل دیکر ساخت اصولی رو ایراد کرفت به نظرم اقای مهندس عباسی و بعضی از دوستان جدی کرفتن این عکس رو که هدف ارایه دهنده به نظرم جز تاسف اور بودن وضع ساختمان های ساخته شده این سال های اخیر است و از ایشان ممنونم
غلامرضا رزمگیر 14:33 چهارشنبه 13 شهریور 1392
0
 غلامرضا  رزمگیر
هدف اصلی از انتشار این تصویر که برای حقیر از نظر مالی بیش از 100 میلیون تومان داشت پرهیز از شیوه های اجرائی غیر فنی است. متاسفانه وابستگی به میز وپست ومقام برای بعضی ها آنقدر اهمیت دارد که مشخصات پی با این روش را برای اجرای 5 طبقه ساختمان با امضای صورت جلسه منطبق بر اصول فنی دانسته ومسئولیت آنرا بر عهده گرفته اند.صورتجلسه نزد اینجانب موجود ومحفوظ است.اما مدیر عامل مشاور ناظر برای پروژه عضو خانه امن ایران است.
عباس غفاری 20:55 پنجشنبه 14 شهریور 1392
0
 عباس غفاری
جناب کشکولی ضمن احترام به افکار شما خواهشمندم یک بار دیگر روزنوشت را مطالعه فرمایید.صحبت از نظرات کارشناسی و تحلیل بود که از شما هم همین انتظار میرود.
غلامرضا رزمگیر 12:26 آدینه 15 شهریور 1392
0
 غلامرضا  رزمگیر
من نشست های محتمل را تحلیل کردم این پروژه ساختمانی 5 طبقه درواقع 21 بلوک 20 واحد ی است .مدل سازی ها براساس نقشه های اجرائی موجود است.در گزارش مفصلی که به کارفرما ومشاور طراح وناظر داده است به صراحت بیان گردید که اگر فرضاً در فلان گوشه ساحتمان 2 سانتیمتر نشست داشته باشد به علت استفاده از قاب خمشی ، این نشست موجب تضعیف کدام تیر و در کدام طبقه وبه چه میزانی می گردد.من ساختمانی را در دست مقاوم سازی دارم با اسکلت بتنی ودیوار برشی ، در گزارش آزمایشگاه ضخامت دیوار برشی اجرا شده بجای 25 سانتیمتر در نقشه کمتر از 10 سانتیمتر بوده واعلام شده است که آزمایش مغزه گیری ممکن نیست.